Ελλαδα

Πετράλωνα: Κάμερες «έπιασαν» τον 21χρονο με τη σακούλα στον κάδο

«O γιος μου έκανε κομμάτια τον νονό του» φέρεται να είπε η μητέρα του νεαρού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
petralwna-astynomia4.jpg
Ψάχνουν στους κάδους για ανθρώπινα μέλη © ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε εξέλιξη το θρίλερ με τη δολοφονία 52χρονου στα Πετράλωνα. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 21χρονο να μεταφέρει και να πετά στα σκουπίδια σακούλα.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο το πρωί, Κυριακή, ο 21χρονος, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε σε κάδο σκουπιδιών τον νονό του, στα Πετράλωνα, ενώ αύριο θα συνεχίσει η αστυνομία τις έρευνες της στη χωματερή, προκειμένου να εντοπίσει κάποιο ίχνος από τη σορό του 52χρονου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αργά χθες το βράδυ, Παρασκευή, τον 21χρονο να πετά μία σακούλα σε κάδο σκουπιδιών.

Η ανατριχιαστική υπόθεση ξεκίνησε το μεσημέρι όταν φίλοι του 52χρονου που συναντιόνταν μαζί του σε καφενείο, επικοινώνησαν με την αστυνομία και δήλωσαν ότι τον έχουν χάσει και δεν μπορούν να τον βρουν.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο καφενείο, κάποιοι είπαν ότι ο φίλος τους έμενε στο σπίτι του βαφτισιμιού του στην οδό Πανδώρου 9.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου τους άνοιξε ο βαφτισιμιός του 52χρονου, ένα νεαρός 21 ετών, ο οποίος, όταν τον ρώτησαν δήλωσε ότι σκότωσε το νονό του τον έκοψε κομμάτια, τα οποία πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί έψαξαν τους κάδους αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Ωστόσο βρήκαν αίματα μέσα στο σπίτι, ίχνη τεμαχισμού και μεγάλη προσπάθεια να καθαριστεί εξονυχιστικά το σπίτι.

Σημειώνεται ότι όπως είπε ο νεαρός διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα την Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου, και από τη μέρα εκείνη τα απορριμματοφόρα έχουν αδειάσει τους κάδους δύο φορές.

Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος, ενώ ο 21χρονος εξετάζεται στην Ασφάλεια Αττικής που διενεργεί προανάκριση.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ όταν πήγαν ο αστυνομικοί στο σπίτι ήταν εκεί και η μητέρα του, η οποία φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Beyond, πως «ο γιος μου έκανε κομμάτια τον νονό του».

Πετράλωνα: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ