Ελλαδα

Πετράλωνα: Ψάχνουν στους κάδους για ανθρώπινα μέλη (εικόνες)

Νεαρός ομολόγησε ότι σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
petralwna-astynomia4.jpg
Ψάχνουν στους κάδους για ανθρώπινα μέλη © ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ στα Πετράλωνα. Ψάχνουν στους κάδους για ανθρώπινα μέλη. Τι είπε η μητέρα του φερόμενου ως δράστη.

Μέσα στους κάδους σε μια τεράστια ακτίνα από το σπίτι του «φονικού» ψάχνουν από το πρωί οι αστυνομικοί ίχνη από τον 52χρονο τον οποίο ομολόγησε πως σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια ο 21χρονος βαφτισιμιός του. Ωστόσο, δεν έχει βρεθεί κάτι που να δείχνει πως πρόκειται για μέρος ανθρωπίνου σώματος.

Ο 52χρονος διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα με τον 21χρονο και τη μητέρα του και όταν οι φίλοι του τον αναζήτησαν ο 21χρονος ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε προχθές, Πέμπτη.  Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, με τον 21χρονο να επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό του, αλλά οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της πρώτης έρευνας δεν είχε εντοπίσει κάτι.

petralwna-astynomia3.jpg
Ψάχνουν στους κάδους για ανθρώπινα μέλη © ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν ίχνη τεμαχισμού, ενώ ο 21χρονος φέρεται να ομολόγησε πως τεμάχισε τον νονό του προχθές, Πέμπτη, Δεύτερη Ημέρα των Χριστουγέννων και κατόπιν πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Επιπλέον, η μητέρα του 21χρονου, ανέφερε στους αστυνομικούς πως είναι πιθανό ο γιος της να σκότωσε τον κουμπάρο της, σύμφωνα με το κεντρικο δελτίο ειδήσεων του Alpha, υπάρχουν εμφανή ίχνη προσπάθειας καθαρισμού του διαμερίσματος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει κληθεί για κατάθεση και η μητέρα στην αστυνομία, ενώ ο γιος της είναι σε σύγχυση.

Από αύριο, Κυριακή, αναμένεται κλιμάκιο της Αστυνομίας να μεταβεί στη χωματερή για να συνεχίσει τις έρευνες.

petralwna-astynomia2.jpg
Ψάχνουν στους κάδους για ανθρώπινα μέλη © ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ