Ελλαδα

Δολοφονία 33χρονης στο Ηράκλειο: «Τη χτυπούσε και όταν ήταν έγκυος»

Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της για τα όσα τραγικά βίωσε στα χέρια του 54χρονου συζύγου της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
shadow.jpg
© Pixabay

«Δεν είχε κανένα δικαίωμα να της αφαιρέσει τη ζωή» ανέφερε ο πατέρας της 33χρονης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Κρήτη.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιέγραψε ο πατέρας της 33χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της (σ.σ. την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με καραμπίνα), στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά βίας με τα οποία είχε βρεθεί αντιμέτωπη η κόρη του στα χέρια του 54χρονου συζύγου της. Όπως υποστήριξε, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος κακοποιούσε συνεχώς την Αδαμαντία.

«Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά» είπε και αποκάλυψε ότι το παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε με προβλήματα εξαιτίας των χτυπημάτων που δεχόταν η μητέρα του. «Είχαμε την κόρη μου δύο χρόνια εδώ στην Πάτρα και ήρθε αυτός από την Κρήτη μετανιωμένος και πικραμένος για να τα ξαναβρεί μαζί της. Δυστυχώς, πιστέψαμε ότι μας έλεγε και το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο δίχως να μας λέει τίποτα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα, να της αφαιρέσει τη ζωή» πρόσθεσε.

Η κηδεία της 33χρονης έγινε την Τρίτη στην Πάτρα. Ο 54χρονος δράστης, υδραυλικός στο επάγγελμα, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την ομολογία του.

Τι υποστήριξε

Στην απολογία του ο 54χρονος δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για την πράξη του. Η συνήγορος υπεράσπισής του χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Η συνήγορος του 54χρονου πρόσθεσε ότι το κύριο μέλημα είναι, πλέον, το παιδί του ζευγαριού και «η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ