- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Αθήνα πλημμύρισε ζεστασιά τη χριστουγεννιάτικη «νύχτα των ευχών»
Παραμονή Χριστουγέννων στην πλατεία Κοτζιά
Μικροί και μεγάλοι, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, πήραν χάρτινα φαναράκια και τα άφησαν να πετάξουν αναμμένα στον αθηναϊκό ουρανό.
Εκατοντάδες ήταν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι που επέλεξαν να περάσουν την φετινή παραμονή Χριστουγέννων στην πλατεία Κοτζιά συμμετέχοντας στο έθιμο της «Νύχτας των ευχών» που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Μικροί και μεγάλοι, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, πήραν χάρτινα φαναράκια και τα άφησαν να πετάξουν αναμμένα στον αθηναϊκό ουρανό μαζί με τις ευχές τους και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Το μοναδικό αυτό θέαμα συμπληρώθηκε αρμονικά με ένα καθηλωτικό projection mapping από το Athens Digital Arts Festival, με φόντο το δημαρχιακό μέγαρο της πρωτεύουσας. Ο ρυθμός, οι αρχιτεκτονικές γεωμετρίες και επιβλητική μουσική δημιούργησαν μια εικόνα ανεπανάληπτη για όσες και όσους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, ενώ το ρεβεγιόν συνεχίστηκε στην πλατεία Συντάγματος σε ένα ξέφρενο πάρτι που έστησαν οι Onirama.
Παράλληλα, η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, σε συνεργασία με το Athens Digital Lab παρουσίασε μια ονειρεμένη ψηφιακή έκθεση παιδικών χριστουγεννιάτικων έργων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.