- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θρήνος στην κηδεία της 33χρονης, που τη σκότωσε ο σύζυγός της
Στην ιδιαίτερη πατρίδα της το τελευταίο αντίο
Ανείπωτος πόνος και θρήνος στην κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας, που τη σκότωσε ο κατά 21 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της από παθολογική ζήλια.
Μαύρα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την οικογένεια της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα την οποία σκότωσε από παθολογική ζήλια ο 54χρονος σύζυγός της τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης.
Στις 2 μετά το μεσημέρι ξεκίνησε η νεκρώσιμος ακολουθία. Οικογένεια συγγενείς και φίλοι την αποχαιρετούν για πάντα από τον ναό της Αλεξιώτισσας στην Πάτρα, την ιδιαίτερη πατρίδα της. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ κι ο πόνος ανείπωτος για τη μητέρα ενός 4χρονου αγοριού.
Η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρεί εμπορικό κατάστημα. Το ύστατο χαίρε απευθύνουν ο γιος της Ιωάννης, ο πατέρας της Ιωάννης, η μητέρα της Νίκη, οι αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, συγγενείς και φίλοι.
Ο σύζυγος του θύματος και καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος απολογήθηκε νωρίτερα στον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα - ανακριτή.
Το κακο έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή της Αλικαρνασσού μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα εξ επαφής την 33χρονη τραυματίζοντάς την θανάσιμα, ενώ το παιδί τους κοιμόταν στο άλλο δωμάτιο. Η 33χρονη έπεσε νεκρή, ενώ στη συνέχεια ο 54χρονος δράστης πήρε το 4χρονο παιδί τους, το πήγε σε συγγενικό πρόσωπο κι έπειτα τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας τη δολοφονία.
Πηγή: thebest.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.