- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας για το αίτημα του για 9ημερη άδεια.
Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, κατέφυγε ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα, για να εξετάσει το αίτημά του καταδικασμένου τρομοκράτη σε 11 φορές ισόβια.
Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Δεκεμβρίου, μετά τα αλλεπάλληλα απορριπτικά βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας επανήλθε στο αίτημά του για νέα άδεια από τις φυλακές και απορρίφθηκε.
Συγκεκριμένα ο καταδικασμένος σε ισόβια «εκτελεστής» της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» ζήτησε να περάσει εννέα ημέρες εκτός του σωφρονιστικού καταστήματος και να φιλοξενηθεί στο σπίτι της συζύγου του.
Την προηγούμενη εβδομάδα, το Πειθαρχικό Συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας προκειμένου να εξετάσει το ζήτημα και το απέρριψε, κατά πλειοψηφία (2-1).
Ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης « 17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας κρατείται από τον Αύγουστο του 2018 στις φυλακές Κασσαβέτειας, ενώ συνολικά από την Κασσαβέτεια και τον Κορυδαλλό , έχει λάβει μέχρι τώρα άδεια συνολικά έξι φορές .
Της προσφυγής του Κουφοντίνα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου προηγήθηκε και η αρνητική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου των φυλακών για εορταστική άδεια 9 ημερών που είχε αιτηθεί ο 11 φορές ισοβίτης, με αποτέλεσμα την τελική απόφαση να την λάβει το Δικαστικό Συμβούλιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς περιέγραψε το συμβάν
Ο ρόλος του 37χρονου που συνελήφθη
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και πάλι από σήμερα το βράδυ
Ολοκληρώθηκε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία της 26ης Σεπτεμβρίου – Οι τελευταίες πρόβες, οι εκπλήξεις του σόου, οι ώρες προσέλευσης και η παράταση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ
Πώς ξεγελούσαν τα θύματά τους
Από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου στο DAIS, το HeartMath 3.0 φέρνει στο επίκεντρο την ψυχική ανθεκτικότητα, την αυτορρύθμιση, την εργασιακή ευεξία και τη λήψη αποφάσεων υπό πίεση
Από ποιες περιοχές θα ξεκινήσει η κακοκαιρία και από πότε
Το βαρύ όχημα ακινητοποιήθηκε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το νέο «καρφί» του σκιτσογράφου
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.