Ελλαδα

Selfie Τσίπρα με Τούρκο φαν στην Αλεξανδρούπολη (εικόνες)

Σε κεντρικό της μπαρ της πόλης, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με ποτά και selfies έκλεισε ο Αλέξης Τσίπρας την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη.

Έπειτα από μία γεμάτη ημέρα στην Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έκλεισε την επίσκεψή του στην πόλη με ποτό σε κεντρικό της μπαρ της πόλης όπου έβγαλε πολλές selfies.

Σύμφωνα με πηγές από την Κουμουνδούρου, στο επίκεντρο της συζήτησης με τους νέους, βρέθηκε το brain drain και η μετανάστευση από τις πόλεις της περιφέρειας κυρίως προς το εξωτερικό, τα άγχη και οι αγωνίες των νέων ανθρώπων που σπουδάζουν και θέλουν να παραμείνουν στη χώρα να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε αρκετή ώρα με τον Ολυμπιονίκη, παλαίμαχο παίχτη και team manager της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ, Μάριο Γκιούρδα, ο οποίος κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη.

Ιδιαίτερη στιγμή και η selfie που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ένας Τούρκος πολίτης από την Κωνσταντινούπολη που βρέθηκε χθες το βράδυ στο ίδιο μπαρ, ο οποίος τον αναγνώρισε και του ζήτησε ευγενικά μία φωτογραφία, τονίζοντάς του ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γειτονική χώρα. Φυσικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν του αρνήθηκε και συζήτησε μαζί του. Τέλος, εκτός από τους νέους που βρέθηκαν στο μπαρ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν από τους θαμώνες που του ζήτησαν μια selfie.

Ποτά με νέους για τον Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη © Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETI

Ποτά με νέους για τον Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη © Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETI

Ποτά με νέους για τον Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη © Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETI