- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ίλιον: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορούνται οι γονείς
Στον εισαγγελέα η δικογραφία - Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής για τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού
Στον εισαγγελέα η δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων του -2,5 ετών- αγοριού, που βρήκε τραγικό θάνατο στο Ίλιον.
Στη Δικαιοσύνη παραπέμφθηκε η τραγική υπόθεση του θανάτου του -μόλις 2,5 ετών- αγοριού τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ίλιον. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το παιδί παγιδεύτηκε σε αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού των γονιών του. Από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, η οποία και του εστάλη προκειμένου να αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης.
Επίσης, με εντολή εισαγγελέα, διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής για τα ακριβή αίτια θανάτου.
Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι μπήκε το βράδυ της Κυριακής στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού, χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς. Στις 05.00 το πρωί που ξύπνησε η μητέρα δεν είδε το παιδί, το αναζήτησε, αλλά όταν το βρήκε ήταν ήδη αργά. Αμέσως μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» υπήρξαν καταγγελίες για παραμέληση παιδιού, την ώρα που η μητέρα του δεν σταματά να ισχυρίζεται ότι «επρόκειτο για ατύχημα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.