- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Οι κλίνες ΜΕΘ προτεραιότητα για το υπουργείο Υγείας
Τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας στους διευθυντές των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας
Ένα από τα στοιχήματα της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι να λειτουργήσουν άμεσα περισσότερα κρεβάτια σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Ένα από τα στοιχήματα της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι να λειτουργήσουν άμεσα περισσότερα κρεβάτια σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Όπως έχει πει κατά καιρούς ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, το ζήτημα των ΜΕΘ αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο, κάτι που τόνισε σήμερα και στους διευθυντές των ΜΕΘ της 1ης και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας τους οποίους συνάντησε.
Η στελέχωση των ΜΕΘ με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και η αναβάθμιση του εξοπλισμού τους, με στόχο να λειτουργήσουν επιπλέον κλίνες ήταν τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση η οποία έγινε στο υπουργείο Υγείας, παρουσία του γενικού γραμματέα υπηρεσιών υγείας, Ιωάννη Κωτσιόπουλου, του προέδρου του ΕΚΑΒ, Νίκου Παπαευσταθίου, καθώς και των διοικητών της 1ης και της 2ης ΥΠΕ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.