- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναστέλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις
Μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου
Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αποφάσισε να αναστείλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.
Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (κατά πλειοψηφία με 153 ΝΑΙ και 131 ΟΧΙ), το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των 48ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων.
Σε ανακοίνωση της η συνομοσπονδία αναφέρει ότι: «Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα συνεχίσει τον αγώνα απέναντι στις πολιτικές που ανατρέπουν τα εργατικά δικαιώματα και καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις, αλλά και ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.
»Ο αγώνας μας θα έχει διάρκεια, θα είναι μακροχρόνιος απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ και την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ γιατί το εργατικό κίνημα στον Όμιλο ΔΕΗ υποστηρίζει με συνέπεια τον κεντρικό και αποφασιστικό ρόλο των δημόσιων επιχειρήσεων, όπως η ΔΕΗ, στην ανάκαμψη της χώρας μετά τη δεκαετή οικονομική κρίση.
»Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς και αυτό που χρειάζεται είναι ενότητα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήταν γνωστός στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα πυροτεχνήματα έσκαγαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Τα σημεία όπου έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις
Μία άκρως γιορτινή «Καλημέρα»
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Τι αναφέρει ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης
Δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους
Χάρισαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή στους μικρούς ήρωες
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απομακρύνει τον κορμό
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Mία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον τομέα της οικονομίας και του δημόσιου βίου της χώρας
Η επιχειρηματίας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των παιδικών της χρόνων
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.