Ελλαδα

Λίνα Κοεμτζή - «Έπεσε από τον 9ο και δεν είχε ούτε γρατζουνιά»

Στον Άρειο Πάγο οι γονείς της φοιτήτριας ψάχνοντας για δικαίωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λίνα Κοεμτζή
Λίνα Κοεμτζή

«Έπεσε από τον 9ο και δεν είχε ούτε γρατζουνιά» λένε οι γονείς της Λίνας Κοεμτζή που επισκέφθηκαν τον Άρειο Πάγο ζητώντας επίσπευση των διαδικασιών.

Διαμαρτύρονται οι γονείς της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή πως υπάρχει καθυστέρηση στις έρευνες και πως δεν έχουν ενημέρωση για την πρόοδο αυτών. Για το λόγο αυτό ζήτησαν το πρωί της Τετάρτης την επίσπευση των διαδικασιών, πηγαίνοντας στον Άρειο Πάγο.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή φοιτήτρια εικάζεται πως δεχόταν απειλές με γυμνές της φωτογραφίες από συγκεκριμένα που την οδήγησαν να πέσει πριν από τρία χρόνια από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Είχαν στείλει μία επιστολή πριν από δύο εβδομάδες, μέσω του δικηγόρου τους, στον νέο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Το αίτημά τους έγινε γνωστό προκειμένου να παραθέσουν στον αντιεισαγγελέα όλα τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τους κάνουν να πιστεύουν πως η κόρη τους δεν αυτοκτόνησε και πως πίσω από τον θάνατό της κρύβονται ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, που την απειλούσαν με ροζ βίντεο και φωτογραφίες.

Μαζί με τον δικηγόρο τους, Αντώνη Ξυλουργίδη, προσήλθαν στον Άρειο Πάγο και ζήτησαν την επίσπευση των διαδικασιών και ενημέρωσαν τους ανώτατους εισαγγελείς της χώρας για την υπόθεση. 

O Παναγιώτης Κοεμτζής και η Σταυρούλα Τομπάζη θέλουν να μάθουν για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες «έφυγε» το παιδί τους από τη ζωή, κάνοντας λόγο για πολλά κενά και αντιφάσεις στην έρευνα. Πεποίθηση της οικογένειας είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η μητέρα της 20χρονης Λίνας Κοεμτζή αναρωτιέται πώς γίνεται το παιδί της να έπεσε από τον 9ο όροφο και να μην έχει ούτε μία γρατζουνιά.

«Μου έφεραν ένα παιδί στο σπίτι που έπεσε από 25 μέτρα και μου το έφεραν αρτιμελές. Έτσι έπρεπε να μου τη φέρουν; Έτσι είναι κάποιος όταν πέφτει από τόσο μεγάλο ύψος; Μου έφεραν ένα παιδί σαν να κοιμάται! Το πιστεύω από την πρώτη στιγμή. Το παιδί μου το σκότωσαν» δήλωσε βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο η Σταυρούλα Τομπάζη.

«Η Γαλήνη δεν έπεσε. Κάτι άλλο μεσολάβησε. Κάποιοι άλλοι της αφαίρεσαν τη ζωή. Δεν είχε ούτε μία γρατζουνιά» κατέληξε ο Παναγιώτης Κοεμτζής, πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

Επίσπευση των ερευνών ζητά η οικογένεια Κοεμτζή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ