Ελλαδα

Τραμ: Επόμενη στάση «Πειραιάς» - Δοκιμαστικά δρομολόγια την Πέμπτη

Πού θα κάνουν στάση οι συρμοί - Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραμ
Τραμ/©INTIMENEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Την Πέμπτη τα δοκιμαστικά δρομολόγια του τραμ στην επέκταση προς Πειραιά: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε.

Ξεκινά την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 η τελική φάση των δοκιμαστικών δρομολογίων της επέκτασης του τραμ προς Πειραιά, σύμφωνα με τη ΣΤΑ.ΣΥ.  Σε ανακοίνωσή της αναφέρει σε ποιες στάσεις θα επιβιβάζονται επιβάτες και στη συνέχεια με ποιον τρόπο θα μπορούν να κατευθυνθούν στον προορισμό τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.:

Τα οχήματα των Γραμμών 3 «Θουκυδίδης» (Ασκληπιείο Βούλας - Σ.Ε.Φ.) και 4 «Αριστοτέλης» (Κασομούλη - Σ.Ε.Φ.) μετά τη στάση «Νέο Φάληρο» θα κατευθύνονται προς τη στάση  «Γήπεδο Καραϊσκάκη» (αντί Σ.Ε.Φ.), όπου και θα αποβιβάζουν τους επιβάτες.  Οι αποβιβαζόμενοι μέσω της υπόγειας διάβασης θα κατευθύνονται είτε αριστερά προς το σταθμό «Φάληρο» της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) και το Γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε δεξιά προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στη στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη» τα οχήματα δε θα παραλαμβάνουν επιβάτες και θα συνεχίζουν κενά, κινούμενα στην επέκταση  της γραμμής προς Πειραιά, ενώ επιστρέφοντας στη στάση «Σ.Ε.Φ.» θα παραλαμβάνουν επιβάτες με προορισμό τις στάσεις «Ασκληπιείο Βούλας» και «Κασομούλη».

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των περιοχών της επέκτασης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διευκολύνουν τη διέλευση των οχημάτων, προκειμένου η δοκιμαστική λειτουργία να ολοκληρωθεί επιτυχώς και να αρχίσει η εμπορική λειτουργία το συντομότερο δυνατόν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ