- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεσσηνία: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή των ΕΛΤΑ
Η λεία ξεπερνά τα 100.000 ευρώ σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο
Κακοποιοί λήστεψαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην περιοχή της Θουρίας στη Μεσσηνία.
«Χτενίζουν» τη Μεσσηνία οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τα ίχνη τριών «επαγγελματιών» κακοποιών που λήστεψαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην περιοχή της Θουρίας, στις 7:15 το πρωί και διέφυγαν με αυτοκίνητο στο οποίο αργότερα έβαλαν φωτιά.
Οι δράστες, σύμφωνα με το .tharrosnews.gr, καραδοκούσαν μέχρι να μπει στο κατάστημα η χρηματαποστολή, να παραδώσει ένα ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά τα 100.000 ευρώ και να αποχωρήσουν οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι. Αμέσως μετά, έσπασαν την τζαμαρία, εισέβαλαν στο εσωτερικό του ταχυδρομείου και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή όπλων.
Τα χρήματα δεν είχαν τοποθετηθεί ακόμη στο χρηματοκιβώτιο κι έτσι οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν το μεγαλύτερο μέρος του ποσού. Αμέσως μετά, διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο πυρπόλησαν στην περιοχή της Μικρομάνης και διαπιστώθηκε ότι το είχαν κλέψει από άλλη περιοχή εκτός Μεσσηνίας.
Για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία επιχείρηση και στους όμορους νομούς, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να έχουν αποτυπώσει κάποιο στοιχείο το οποίο θα οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.