Ελλαδα

Πατέρας 17χρονης: «Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Πεπεισμένος ότι οφείλεται σε δυστύχημα ο θάνατος της κόρης του και της συζύγου του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
katerini-mana-kori.jpg
Μαρία-Ιωάννα και Σβέτα Δεληγιάννη © facebook.com/paletathes / ΣΥΝΘΕΣΗ: ATHENS VOICE

Πατέρας 17χρονης στην Κατερίνη: «Hταν δυστύχημα, προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας».

Δηλώσεις για τα αίτια του θανάτου του παιδιού και της συζύγου έκανε ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή μαζί με τη μητέρα της σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, στην Κατερίνη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star είπε ότι «από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν και εγώ και η αστυνομία ήμασταν σίγουροι για το αναπόφευκτο. Ψάχναμε μέρα νύχτα για ένα στοιχείο που θα μας οδηγούσε να τις βρούμε. Δώσαμε τα στοιχεία στο Χαμόγελο του Παιδιού, μήπως κάποιος μπορούσε να μας δώσει κάποια πληροφορία, γιατί η αναζήτησή τους θα μας έπαιρνε πολλές μέρες».

Υποστήριξε ότι η περιοχή όπου έγινε το μοιραίο είναι αρκετά επικίνδυνη και δύσβατη, ενώ υπογράμμισε με βεβαιότητα πως η γυναίκα του δε θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη τους. «Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η γυναίκα μου υπεραγαπούσε την κόρη μας και δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο να της έκανε κακό. Τις ήθελε ο καλούς Θεούλης μαζί του και μου τις πήρε. Τελευταία φορά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το αυτοκίνητο έκανε έναν περίεργο θόρυβο. Μου είπε πως θα πήγαινε στη μητέρα μου στο χωριό, γιατί η μικρή δεν είχε σχολείο. Έφυγε φουρτουνιασμένη και δεν πρόλαβε να φτάσει», πρόσθεσε.

«Προσπαθώ να μαζέψω την οικογένειά μου, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να στηρίξω το μικρότερο παιδί μου, το οποίο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο», κατέληξε ο άτυχος άνδρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ