Πέθανε ο πατέρας του Ανδρέα που είχε σωθεί στον σεισμό του Αιγίου
Ο Χάρης Μπόγδανος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών
Πέθανε στα 63 του ο Χάρης Μπογδάνος, ο πατέρας του μικρού Ανδρέα που είχε σωθεί στον σεισμό του Αιγίου το 1995.
Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο Χάρης Μπόγδανος από το Αίγιο, πατέρας του μικρού Ανδρέα που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο όταν είχε εγκλωβιστεί στα χαλάσματα κτιρίου κατά τον σεισμό του 1995.
Η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Κεραυνού Αιγίου και του Παναιγιαλείου σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο καθώς ήταν γνωστός στους μπασκετικούς κύκλους όλης της χώρας, όντας καλαθοσφαιριστής και του Παναθηναϊκού στα πρώτα μπασκετικά του βήματα. Για 20 ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε τον σύλλογο του Αιγίου και επί ημερών του τον οδήγησε μέχρι την Α2 Εθνική.
Η κηδεία του θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 2:30 μμ από τον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Αίγιο.
Ο πατέρας του μικρού τότε Ανδρέα είχε ζήσει την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του παιδιού το οποίο τελικά έβγαλαν ζωντανό οι διασώστες από την πολυκατοικία της οδού Δεσποτοπούλου.
Ο Χάρης Μπόγδανος είχε υπηρετήσει τον αθλητισμό και έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Πηγή: soprtin.gr / protionline.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.