Ελλαδα

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των οδηγών για τον θάνατο του Αδαμάντιου Μαντή

Τι είπαν ο φίλος του 21χρονου αθλητή του πόλο και ο οδηγός του μοιραίου Ι.Χ. που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα στην αριστερή λωρίδα της Ποσειδώνος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στη δημοσιότητα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Αδαμάντιος Μαντής.

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο Αδαμάντιος Μαντής έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ο νεαρός αθλητής του πόλο σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί ενώ βρισκόταν εν κινήσει στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

«Το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και μείωνε ταχύτητα. Άναψα τα αλάρμ, σταμάτησα το όχημα στην αριστερή λωρίδα, γιατί σταμάτησε να λειτουργεί. Ο Αδαμάντιος βγήκε από το αυτοκίνητο. Νοιώθω ένα δυνατό χτύπημα από πίσω και χάνω τις αισθήσεις μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Σημειώνεται ότι όταν ο οδηγός του Ι.Χ. συνήλθε, δεν αντιλήφθηκε ότι ο 21χρονος πολίστας είχε χτυπήσει. Ο Αδαμάντιος Μαντής μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Εισήλθε εσπευσμένα στην Εντατική, όπου και υπέκυψε στα βαριά του τραύματα. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους και τον κόσμο του αθλητισμού.

Σύμφωνα πάντα με το Star, ο οδηγός του άλλου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, ισχυρίστηκε ότι δεν έτρεχε με περισσότερα από 70 χλμ. Είπε, ακόμη, ότι είδε το ακινητοποιημένο όχημα στην αριστερή λωρίδα, όταν αυτό βρισκόταν στα 100 μετρά. Επιχείρησε να το αποφύγει, ωστόσο βρήκε στο πίσω μέρος του Smart, το οποίο πήρε στροφή 180 μοιρών. Χαρακτηριστικό της σφοδρής σύγκρουσης είναι ότι ενώ αρχικά το Smart κοιτούσε προς Γλυφάδα, μετά το χτύπημα είχε κατεύθυνση προς Πειραιά.

(Από 29.40 και μετά...)