Ελλαδα

Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να μπουν στο Πολυτεχνείο

Άνοιξε η Πατησίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
polytexneio.jpg
ΑΡΧΕΙΟ - Πολυτεχνείο © INTIMENEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το βράδυ της Παρασκευής ομάδα περίπου 100 αντιεξουσιαστών επιχείρησε να εισβάλει στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το βράδυ της Παρασκευής ομάδα περίπου 100 αντιεξουσιαστών επιχείρησε να εισβάλει στο χώρο του Πολυτεχνείου. Ωστόσο, η ομάδα περιφρούρησης δεν επέτρεψε την είσοδό τους στο προαύλιο. Ακολούθησε συμπλοκή.

Νωρίτερα, πορεία αντιεξουσιαστών από την οδό Αμερικής προς την ΑΣΟΕΕ προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας. Ειδικότερα είχε κλείσει προσωρινά η οδός Πατησίων και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Πανεπιστημίου. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η πορεία είχε ολοκληρωθεί δόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Η αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα. Υπό τον φόβο επεισοδίων, με αφορμή το τεταμένο κλίμα ύστερα και από την αστυνομική επέμβαση στην ΑΣΟΕΕ αλλά και τις αλλαγές για το πανεπιστημιακό άσυλο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στα οποία θα συμμετέχουν 5.000 αστυνομικοί, drones και ελικόπτερο. Παράλληλα, έχουν τεθεί σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ