- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όχι, δεν έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε φαρμακεία της Θεσσαλονίκης για τους φωτεινούς σταυρούς
Σε τουλάχιστον μια περίπτωση, εμφανίστηκε ο ισχυρισμός πως τα πρόστιμα είναι μια κίνηση υπέρ των «λαθρομεταναστών»
Τι ισχύει για τα «πρόστιμα για τους φωτεινούς σταυρούς στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης»
Άρθρα που κυκλοφορούν αναφέρουν πως έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε φαρμακεία της Θεσσαλονίκης για τους φωτεινούς σταυρούς. Σε τουλάχιστον μια περίπτωση, εμφανίστηκε ο ισχυρισμός πως τα πρόστιμα είναι μια κίνηση υπέρ των «λαθρομεταναστών».
ΜΙΞΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Συγκεκριμένα, στο greeknewsondemand.com διαβάζουμε:
Σε άλλες ιστοσελίδες όπως το makeleio.gr, stoxos.gr, pentapostagma.gr, voicenews.gr, thestival.gr, rthess.gr, attikanea.blogspot.com κτλ, διαβάζουμε πως από τους σχετικούς ελέγχους, έχουν επιβληθεί πρόστιμα.
Τι ισχύει
Το θέμα με τους φωτεινούς σταυρούς των φαρμακείων έγινε ευρύτερα γνωστό έπειτα από δηλώσεις του Παναγιώτη Ναούμ, μέλους του ΔΣ Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5:30» του τηλεοπτικού καναλιού OPEN. Ο κ. Ναούμ ισχυρίστηκε πως κλιμάκιο του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει προβεί στην επιβολή προστίμων «είτε σε μορφή χρηματικών προστίμων, είτε σε μορφή παρατηρήσεων σε περίπου 300 με 400 φαρμακεία».
Κλιμάκιο του Δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε σε ελέγχους σε φαρμακεία και σε επισημάνσεις στους ιδιοκτήτες για το μέγεθος των φωτεινών σταυρών, οι οποίοι πρέπει να έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις, με βάση τη σχετική νομοθεσία. Οι έλεγχοι σε καμία περίπτωση δεν έγιναν «υπέρ των λαθρομεταναστών», όπως ισχυρίζεται στον τίτλο του το άρθρο του greeknewsondemand.com.
Επιπλέον, κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, πληροφορηθήκαμε πως μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει επιβληθεί κανένα πρόστιμο, αλλά έχουν γίνει μόνο σχετικές συστάσεις.
Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προληπτική αλλαγή μηχανής στην Οινόη
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.