Ελλαδα

Εξάρχεια: Σαββατοκύριακο με επεισόδια -Τραυματίας ένας αστυνομικός

Ως αντίδραση της εκκένωσης της κατάληψης δίπλα στην ΑΣΟΕΕ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
exarxeia5.jpg
ΑΡΧΕΙΟ © INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟ

Εξάρχεια: Πεδίο μάχης με αντιεξουσιαστές να συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις - Ένας αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Ελαφρά τραυματίστηκε στο χέρι αστυνομικός, έπειτα από επίθεση αγνώστων ατόμων σε διμοιρία των ΜΑΤ, αργά χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, και διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η διμοιρία των ΜΑΤ βρισκόταν στην οδό Ζαϊμη, όταν ξαφνικά βγήκαν άγνωστοι από ένα κτίριο και άρχισαν να πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σε πεδίο μάχης πάντως μετατράπηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα Εξάρχεια, με αντιεξουσιαστές να συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις, ως αντίδραση της εκκένωσης της κατάληψης του κτιρίου που βρίσκεται δίπλα στην ΑΣΟΕΕ.

Στιγμές αργότερα μετά την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ για την εκκένωση του κτιρίου, επεισόδια ξέσπασαν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, με τους αστυνομικούς να έρχονται σώμα με σώμα με αντιεξουσιαστές. Σημειώνεται ότι από την εν λόγω σύγκρουση η ΕΛ.ΑΣ πέρασε χειροπέδες σε έναν 23χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της βίας κατά αστυνομικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ