Ελλαδα

Μέγαρα-Σκότωσε τον κουνιάδο του μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
περιπολικό
περιπολικό © INTIMENEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Μέγαρα: Σωφρονιστικός υπάλληλος σκότωσε τον κουνιάδο του & τραυμάτισε τη σύζυγό μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. Παραδόθηκε ο δράστης.

Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα. Χθες το βράδυ ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες σε διάσταση με τη σύζυγό του, θεωρώντας πως ο αδελφός της και κουνιάδος του ευθύνεται για τον χωρισμό του, εισέβαλε στο σπίτι του.

Εκεί, αφού διαπληκτήστικε με τον ίδιο και τη σύζυγό του, τους πυροβόλησε μπροστά στα μάτια του μικρότερου εκ των τριών παιδιών τους. Αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει κατά τη μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο 48χρονος γιατρός και η 43χρονη σύζυγός του να τραυματιστεί. Σύμφωνα μάλιστα, με το Open Beyond, αν και αρχικά μεταδόθηκε η πληροφορία πως η γυναίκα είναι βαριά τραυματισμένη, τελικά τα νέα είναι καλύτερα, και φέρει τραυματισμό μόνο στο ένα της πόδι και είναι εκτός κινδύνου.

Αν και αρχικά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή μέσα σε χρόνο ρεκόρ, τελικά, γύρω στα μεσάνυχτα παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου έφτασε με τον δικηγόρο του.

Σημειώνεται ότι αρχικά είχε θεωρηθεί πως το έγκλημα έγινε μπροστά τα μάτια και των τριών παιδιών του ζευγαριού, αλλά σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, Open, μόνο το μικρότερο παιδί βρισκόταν στο σημείο, που όμως δεν φαίνεται να έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

Συγγενής των θυμάτων μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι λέει συγγενής του θύματος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ