Αμαλιάδα: Δικογραφία για τον 16χρονο που μαχαίρωσε συμμαθητή του
Κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών
Πάτρα: Για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατηγορείται ο 16χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι 15χρονο, σε σχολείο της Αμαλιάδας.
Στο αστυνομικό τμήμα Αμαλιάδας κρατείται ο 16χρονος μαθητής, που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν 15χρονο συμμαθητή του, σήμερα το πρωί, σε λύκειο της πόλης.
Ο 16χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Όσον αφορά τα αίτια, ερευνάται το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών μεταξύ των δύο μαθητών, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος και ο 15χρονος φέρεται να είχαν διαπληκτισθεί τις προηγούμενες ημέρες.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε προαύλιο λυκείου της Αμαλιάδας, όταν ο 16χρονος φέρεται να τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 15χρονο στον αγκώνα και στο ώμο κατά την διάρκεια διαπληκτισμού.
Αμέσως μετά, ο 15χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματά του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.