- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το μακρύ καλοκαίρι που μας έφτασε στα πρόθυρα του Νοέμβρη τελειώνει, όπως προβλέπει η ΕΜΥ.
Το μακρύ καλοκαίρι που μας έφτασε στα πρόθυρα του Νοέμβρη τελειώνει, όπως προβλέπει η ΕΜΥ. Ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από το βράδυ της Τρίτης. Στα νοτιοδυτικά της χώρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα σποραδικών βροχών στο Ιόνιο τη νύχτα. Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη ή θα υπάρχει ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Πάντως, παρότι την Τρίτη η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, από την Τετάρτη ο καιρός θα χαλάσει και αναμένονται βροχές.
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Ο καιρός την Τετάρτη 30-10-2019
Αρχικά στα νοτιοδυτικά, από το μεσημέρι στα υπόλοιπα δυτικά και την Κρήτη και από το απόγευμα στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος καιρός ενώ από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.
Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι στα βόρεια θα επικρατήσουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων, οι οποίοι από το βράδυ θα ενισχυθούν τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια από το βράδυ.
Ο καιρός την Πέμπτη 31-10-2019
Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Τη νύχτα λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.
Ο καιρός την Παρασκευή 01-11-2019
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα
δυτικά, τα κεντρικά και νότια, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Παροδικές
χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα στα κεντρικά
και τα βόρεια θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 στρεφόμενοι από τις απογευματινές ώρες σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία στα νοτιοανατολικά σε νότιους 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.
Ο καιρός το Σάββατο 02-11-2019
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες
θα εκδηλωθούν στα δυτικά και κυρίως στα νότια που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Ο καιρός την Κυριακή 03-11-2019
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. Από το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση από το μεσημέρι στα δυτικά.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσοι επαναπατρισμοί έχουν γίνει συνολικά από τις 3 Μαρτίου
Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης αναδείχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες δημοσιογραφικές φωνές της εποχής
Το σημερινό σκίτσο του
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα υγείας
«Καταλύτης η πλήρης εφαρμογή του νέου ΚΟΚ»
Παράλληλα κατατέθηκαν και παράβολα της τάξης των 600.000 ευρώ
Αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Σπιτονοικοκύρης εντόπισε νεκρή γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής σε διαμέρισμα στα Χανιά - Έρευνα των Αρχών
Έφοδος της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γιατρού - Κατασχέθηκε παράνομο υλικό
Τι ισχύει για εισιτήρια και αλλαγές
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Eίχε προβλεφθεί και υπήρχε υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο
Mια παραχώρηση του Studio Κλεισθένης αποκλειστικά για την Athens Voice
Δείτε αναλυτικά τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ
Ο συγγραφέας και πατέρας δύο παιδιών μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια οικογένεια με ένα παιδί στο φάσμα του αυτισμού
Προχωρά η δεύτερη φάση μετασχηματισμού
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τις επόμενες μέρες
Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.