- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ταλαιπωρία για τους εκδρομείς που επιστρέφουν στην Αθήνα μετά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό.
Αυξημένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό λόγω της επιστροφής των εκδρομέων της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα. Σύμφωνα με το lamiareport μάλιστα έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων έξω από τη Θήβα και συγκεκριμένα από το Ακραίφνιο, τις στροφές της Υλίκης και μέχρι τα διόδια.
Πολύ αυξημένη είναι κυκλοφορία των αυτοκινήτων μέχρι και αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, λόγω επιστροφής των κατοίκων της πρωτεύουσας που είχαν φύγει για το τριήμερο, ενώ ομαλοποιείται σιγά σιγά στην Αθηνών- Λαμίας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία.
Το πιο σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στο τμήμα της εθνικής οδού μετά την Κόρινθο και μέχρι τη Νέα Πέραμο, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς, ενώ η κατάσταση είναι καλύτερη από την Νέα Πέραμο έως την Αθήνα.
Σημειώνεται ότι η κίνηση έχει αρχίσει από το απόγευμα και μέχρι τις 18.00 υπήρχε ανάσχεση των αυτοκινήτων στον κόμβο Επιδαύρου και στα διόδια Αφιδνών.
Βίντεο: Γιώργος Καβάλλας
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η είδηση έγινε γνωστή από την αδελφή του, η οποία τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και λόγια καρδιάς
Ο φετινός Μάιος καταγράφεται ήδη ως ένας από τους πιο ψυχρούς των τελευταίων ετών
Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή της Λεύκας - Καίγονται ελαστικά
Βρισκόταν στο δωμάτιό του κατά την έκρηξη, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις
Η ανακοίνωση σχετικά με το χθεσινό ατύχημα
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη βία κατά συναυτουργία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι ώρα θα αναχωρήσουν οι τελευταίοι συρμοί
Σε ποια περιοχή η θερμοκρασία έδειξε -3,2 βαθμούς
Τα οφέλη των ηλεκτρικών πατινιών στην καθημερινότητα, η ευθύνη της πολιτείας και η σημασία της πρόληψης
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και EMY
Μετά την «παρέμβαση» Ρουβίκωνα στο σπίτι της, η Βάνα Νικολαΐδου-Κυριανίδου μιλάει στην ATHENS VOICE
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.