- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ταλαιπωρία για τους εκδρομείς που επιστρέφουν στην Αθήνα μετά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό.
Αυξημένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό λόγω της επιστροφής των εκδρομέων της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα. Σύμφωνα με το lamiareport μάλιστα έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων έξω από τη Θήβα και συγκεκριμένα από το Ακραίφνιο, τις στροφές της Υλίκης και μέχρι τα διόδια.
Πολύ αυξημένη είναι κυκλοφορία των αυτοκινήτων μέχρι και αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, λόγω επιστροφής των κατοίκων της πρωτεύουσας που είχαν φύγει για το τριήμερο, ενώ ομαλοποιείται σιγά σιγά στην Αθηνών- Λαμίας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία.
Το πιο σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στο τμήμα της εθνικής οδού μετά την Κόρινθο και μέχρι τη Νέα Πέραμο, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς, ενώ η κατάσταση είναι καλύτερη από την Νέα Πέραμο έως την Αθήνα.
Σημειώνεται ότι η κίνηση έχει αρχίσει από το απόγευμα και μέχρι τις 18.00 υπήρχε ανάσχεση των αυτοκινήτων στον κόμβο Επιδαύρου και στα διόδια Αφιδνών.
Βίντεο: Γιώργος Καβάλλας
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.