Ελλαδα

Άργος: Ι.Χ. προσέκρουσε σε περιπολικό - Δύο νεκροί (video)

Μετά τη σύγκρουση το όχημα «καρφώθηκε» σε κολόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγωδία στο Άργος με δύο νεκρούς, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε σε περιπολικό και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε κολόνα της ΔΕΗ
Τραγωδία στο Άργος με δύο νεκρούς, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε σε περιπολικό και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε κολόνα της ΔΕΗ/argolikeseidhseis.gr

Τραγωδία στο Άργος με δύο νεκρούς, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε σε περιπολικό και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε κολόνα της ΔΕΗ.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον δρόμο που ενώνει το Άργος με το Ναύπλιο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες Ι.Χ. συγκρούστηκε με περιπολικό της αστυνομίας και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε κολόνα της ΔΕΗ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο argolikeseidhseis.gr, υπάρχουν δύο νεκροί.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άργους-Ναυπλίου. Νεκροί είναι ο 33χρονος οδηγός του Ι.Χ. και ο 18χρονος συνεπιβάτης του. Το περιπολικό υπέστη υλικές ζημιές.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Άργους-Μυκηνών.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑ ΑΡΓΟΥΣ 26/10/2019

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Σήμερα (26.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους - Ναυπλίου, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 18χρονος ημεδαπός, αρχικά εξετράπη αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε σε εν στάση εβρισκόμενο περιπολικό όχημα της Δ.Α. Αργολίδας, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές, συνέχισε την πορεία του και ακολούθως εξετράπη δεξιά, προσκρούοντας σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο στύλο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου και του 18χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους - Μυκηνών.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ