- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μπαλάσκας για «Τζόκερ»: Ενεργήσαμε με τον γνωστό «τσοντονόμο»
«Το όπλο είναι αξεσουάρ της στολής. Τι να κάνουμε, να αφήνουμε το όπλο στο Τμήμα;»
«Είναι ο γνωστός τσοντονόμος, που έμπαινε μέσα στην αίθουσα η Αστυνομία και άναβε τα φώτα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ για την έφοδο στο «Τζόκερ».
«Υπερβολές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του κινηματογράφου «ΑΕΛΛΩ» επί της Πατησίων, ότι εμφανίστηκαν 15 μηχανές με 30 αστυνομικούς στον κινηματογράφο το, ο Σπύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».
Ο ίδιος ανέφερε ότι ο νόμος βάσει του οποίου έγινε η καταγγελία είναι του 1937, συγκρίνοντάς τον με άλλον που έχει καταργηθεί. «Είναι ο γνωστός τσοντονόμος, που έμπαινε μέσα στην αίθουσα η Αστυνομία και άναβε τα φώτα», είπε ο ίδιος.
Αναφερόμενος στην ίδια τη συμπεριφορά των αστυνομικών που «επιχείρησαν» στους κινηματογράφους, είπε πως «ξεχωρίζουμε τους παραβάτες από τους εγκληματίες», τονίζοντας ότι, «η Αστυνομία πήγε μαλακά, φέρθηκε ήρεμα στους γονείς και τα παιδιά».
Κληθείς τέλος να σχολιάσει ότι οι αστυνομικοί που μπήκαν στην αίθουσα οπλοφορούσαν, είπε ότι «το όπλο είναι αξεσουάρ της στολής». «Τι να κάνουμε, να αφήνουμε το όπλο στο Τμήμα;», διερωτήθηκε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
ΥΠΠΟ: Προστασία και ανάδειξη αρχαιοτήτων στο ιστορικό κτήριο της οδού Τριπόδων 32
Η πρώτη ελληνική Belh@rra συναντήθηκε με το «Αιγαίον» στη Μεσόγειο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.