Ελλαδα

Αδίστακτοι ληστές βασάνιζαν επί 5 ώρες ηλικιωμένο

Του φόρεσαν σακούλα στο κεφάλι και τον υπέβαλαν σε εικονικό πνιγμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ilikiomenos.png

Αδίστακτοι ληστές βασάνιζαν επί 5 ώρες ηλικιωμένο στη Βούλα και μετά του έσπασαν το χέρι, τη μύτη και τα δόντια. Τον υπέβαλαν και σε εικονικό πνιγμό!

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων κακοποιών έζησε ένας 74χρονος μέσα στο σπίτι του στη Βούλα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Open», οι τρεις ληστές, γεωργιανής καταγωγής, εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και τον περίμεναν να επιστρέψει. Όταν αυτός μπήκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου τον ακινητοποίησαν και τον έγδυσαν και ξεκίνησαν τα βασανιστήρια.

Ο άτυχος άνδρας, αν και σχεδόν αμέσως αποκάλυψε το μέρος όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο δίνοντας στους ληστές χιλιάδες ευρώ και μεγάλη ποσότητα χρυσού, υπέστη μεσαιωνικού τύπου βασανιστήρια επί πέντε ολόκληρες ώρες.

Οι ληστές του φόρεσαν μία κουκούλα στο κεφάλι και στη συνέχεια τον υπέβαλαν σε εικονικό πνιγμό στην μπανιέρα, ενώ του έσπασαν το δεξί του χέρι, τη μύτη και μερικά δόντια. Μάλιστα, για το κάταγμα στο χέρι χρειάζεται να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ληστές παρόλο που εντόπισαν τα χρήματα και τον χρυσό, θεώρησαν ότι δεν είχαν βρει τα πάντα κι άνοιξαν τρύπες ακόμη και στους τοίχους και προκειμένου να μην εντοπιστούν, φρόντισαν να ξηλώσουν και να πάρουν μαζί τους και το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας που ήταν τοποθετημένες στο σπίτι.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ