Ελλαδα

Μεσσηνία: Απολογήθηκε η συζυγοκτόνος - Γιατί τον σκότωσε

Κρίθηκε προφυλακιστέα και θα οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού - Τι είπε στην απολογία της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αίμα
Αίμα/@Twitter

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται η 68χρονη συζυγοκτόνος στη Μεσσηνία μετά την απολογία της.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 68χρονη συζυγοκτόνος της Μεσσηνίας μετά την απολογία της. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί προσωρινά στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Κατηγορείται ότι σκότωσε τον 73χρονο άνδρα της, χρησιμοποιώντας καυτό νερό και έναν πλάστη, με τον οποίο του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Το έγκλημα σημειώθηκε στη Σκάλα Μεσσηνίας. Η γυναίκα παρουσιάστηκε μόνη της στο ΑΤ Μελιγαλά, όπου και ομολόγησε την πράξη της. Οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοχρησία.

Στην απολογία της υποστήριξε ότι ήταν θύμα χρόνιας κακοποίησης από τον σύζυγό της. Όπως είπε, την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση. «Υπήρξε παρατεταμένη βία πολλών ετών, τόσο ψυχολογική όσο και σωματική από τον 73χρονο σε βάρος της κατηγορούμενης» ανέφερε η δικηγόρος της 68χρονης, Αγλαΐα Κουμάντου.

Και πρόσθεσε: «Η κατηγορούμενη ήταν σε σύγχυση και δεν είχε σώας τας φρένας όταν έκανε την πράξη. Σίγουρα δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση». Για τον σκοπό αυτό, όπως ανέφερε η συνήγορος υπεράσπισης, έχει διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

To ζευγάρι έχει δύο παιδιά, ηλικίας 47 και 45 ετών.

KOUMANTOY

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ