- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξάρχεια: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίων
Στην οδό Σπύρου Τρικούπη 57 και στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού
Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο αστυνομικές επιχειρήσεις για εκκενώσεις κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων.
Περισσότεροι από τριάντα αλλοδαποί διέμεναν στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Σπύρου Τρικούπη 57, στην περιοχή των Εξαρχείων, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.
Οι αλλοδαποί πρόκειται να οδηγηθούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.
Σε ό,τι αφορά το δεύτερο κτίριο, στο οποίο διεξάγεται επιχείρηση, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, βρέθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ένας αλλοδαπός. Σημειώνεται, ότι πρόκειται για το κτίριο όπου είχαν δεχθεί επίθεση άνδρες του Λιμενικού Σώματος τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια επιχείρησής τους για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.