Ελλαδα

Αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ της Θεσσαλονίκης

Επίθεση με ρόπαλα 30 Πακιστανών σε κατάστημα Κούρδων από τη Συρία - Μία σύλληψη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΑΒ
ΕΚΑΒ / © INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε μπαρ της Θεσσαλονίκης. Τουλάχιστον 30 Πακιστανοί ροπαλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε κατάστημα που ανήκει σε Κούρδους από τη Συρία.

Επεισόδιο σημειώθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά από συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά ένας αλλοδαπός, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη για το περιστατικό.

Όλα συνέβησαν στη 1:30 σε νυχτερινό μαγαζί, που βρίσκεται στην οδό Πτολεμαίων και στο οποίο συχνάζουν μετανάστες.

Όπως φαίνεται να προκύπτει, πιθανότατα λόγω προσωπικών διαφορών, ξέσπασε συμπλοκή, από την οποία τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό του μαγαζιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr αρχικά ένας νεαρός Πακιστανός έβρισε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του μπαρ, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από έξι μήνες. Ο Κούρδος ιδιοκτήτης τον έβγαλε από το κατάστημα και του ζήτησε να απομακρυνθεί.

Ο νεαρός αποχώρησε, αλλά επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα μαζί με περίπου 30 ομοεθνείς του, οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και σιδερολοστούς. Ακολούθησε συμπλοκή με τους Πακιστανούς να προκαλούν φθορές και να χτυπούν τον ιδιοκτήτη και θαμώνες του μαγαζιού.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές υπόπτων, από τους οποίους ο ένας, μετά την εξέτασή του, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Thestival.gr Αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.