Ελλαδα

Κλειστοί την Κυριακή οι δρόμοι λόγω Ημιμαραθωνίου

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη δυτική Αττική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχονόμος
Τροχονόμος © INTIMENEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του Ημιμαραθωνίου «Στα Χνάρια του Παυσανία». Αναλυτικά οι κλειστοί δρόμοι στη δυτική Αττική.

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «19ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος “Στα Χνάρια του Παυσανία”» την Κυριακή 13/10/2019 και κατά τις ώρες 08.30-11.30, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς περιοχής Δήμου Ελευσίνας και Μεγαρέων, ως εξής:

  • Ηρώων Πολυτεχνείου , στο τμήμα της από τον οικοδομικό αριθμό 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας – οικοδομικός αριθμός 168) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου , στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (οικοδομικός αριθμός 168) έως τη χ/θ 41,500 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά το χρονικό διάστημα εφαρμογής της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου και από παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ