Ελλαδα

Εξάρχεια: Επίθεση με πέτρες και μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ

Πληροφορίες για έναν τραυματία αστυνομικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
exarhia
Μολότοφ στα Εξάρχεια © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Επίθεση με πέτρες και μολότοφ από αγνώστους σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Πληροφορίες για έναν τραυματία αστυνομικό.

Επίθεση με πέτρες και μολότοφ παραγματοποίησε ομάδα περίπου 25 ατόμων πριν από λίγο κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, στην οδό Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια.

Η ομάδα επιτέθηκε στις δυνάμεις των ΜΑΤ που φυλούσαν το κτίριο στο οποίο είχε στεγαστεί η κατάληψη Γκάρε και το οποίο είχε εκκενωθεί πριν από μερικές εβδομάδες, μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε και διακομίσθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για προσαγωγές και συλλήψεις.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κατασκοπεία
Διαρκής συναγερμός - Υπόθεση κατασκοπείας: Όλα οδηγούν στο Ιρανικό Νήμα

Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY