- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπ. Υγείας: «Δεν έχουν ακυρωθεί οι 208 θέσεις επιμελητών γιατρών»
Διευκρινίσεις για τα παρατυπίες που προέκυψαν στην προκήρυξη
Η προκήρυξη των 208 θέσεων επιμελητών γιατρών στα ΤΕΠ δεν έχει ακυρωθεί ξεκαθαρίζει ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης.
Η προκήρυξη των 208 θέσεων Επιμελητών για την στελέχωση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών, 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας δεν έχει ακυρωθεί, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του προεδρείου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και των υποψηφίων γιατρών.
Ενημέρωσε πως προέκυψαν παρατυπίες κατά τον έλεγχο νομιμότητας, την πάγια διαδικασία στην οποία υποχρεούται να προχωρήσει το υπουργείο και με την οποία ολοκληρώνεται η επιλογή των γιατρών πριν τον διορισμό τους.
Για το λόγο αυτό αναπέμφθηκαν τα πρακτικά στο Συμβούλιο που έκανε την κρίση, προκειμένου να διορθωθούν.
«Πρόθεση και δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι να τηρηθεί η νομιμότητα, εντός των καθορισμένων από τον νόμο προθεσμιών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των διορισμών», ανέφερε ο κ. Κοντοζαμάνης.
Σημειώνεται ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί πραγματοποίησαν σήμερα στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας για το θέμα 208 θέσεων επιμελητών γιατρών στα ΤΕΠ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Γενικά αίθριο σκηνικό - Πού αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες
Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 στρέμματα αγροτικής γης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.