- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Μεσολόγγι
Δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας, είπε ο περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας
Πάτρα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Μεσολογγίου.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Μεσολογγίου με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, προκειμένου, σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, να υπάρξει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία έπληξαν την περιοχή στις 3 και 4 Οκτωβρίου.
Σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «έχουμε την ευθύνη να αντιμετωπίσουμε τα αποτελέσματα που δημιουργούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και τα πολυετή ελλείμματα υποδομών της περιοχής μας, προκειμένου αυτή να θωρακιστεί όσο καλύτερα γίνεται.»
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι, «αυτή είναι μία μεγάλη προσπάθεια που η αυτοδιοίκηση και η κεντρική εξουσία από κοινού πρέπει να καταβάλλουμε και μάλιστα, χωρίς περιθώριο αποτυχίας.»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.