- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Μεσολόγγι
Δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας, είπε ο περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας
Πάτρα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Μεσολογγίου.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Μεσολογγίου με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, προκειμένου, σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, να υπάρξει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία έπληξαν την περιοχή στις 3 και 4 Οκτωβρίου.
Σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «έχουμε την ευθύνη να αντιμετωπίσουμε τα αποτελέσματα που δημιουργούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και τα πολυετή ελλείμματα υποδομών της περιοχής μας, προκειμένου αυτή να θωρακιστεί όσο καλύτερα γίνεται.»
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι, «αυτή είναι μία μεγάλη προσπάθεια που η αυτοδιοίκηση και η κεντρική εξουσία από κοινού πρέπει να καταβάλλουμε και μάλιστα, χωρίς περιθώριο αποτυχίας.»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.