- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Καταδικάστηκαν γονείς για βιασμό των παιδιών τους στη Λέρο
24 χρόνια στη φυλακή ο πατέρας και η 13 χρόνια η μητέρα
Κάθειρξη 24 ετών στον 52χρονο πατέρα και 13 ετών στη 47χρονη μητέρα επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, οι οποίοι κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους.
Κάθειρξη 24 ετών στον 52χρονο πατέρα και 13 ετών στη 47χρονη μητέρα επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, οι οποίοι κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους.
Οι κατηγορούμενοι, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr είναι σύζυγοι και κατοικούν στην περιοχή Πλάκα Λέρου, μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα τους, (γεν. στις 17.10.2004) και (γεν. στις 24.12.2008), καθώς και τον ενήλικο υιό, ο οποίος πάσχει από ψυχωσική συνδρομή και ήπια προς μέτρια νοητική υστέρηση.
Σε μη επακριβώς προσδιορισθείσες ημερομηνίες, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2015 έως τις 26.5.2018, ο πρώτος κατηγορούμενος ενήργησε επανειλημμένα σε βάρος της ανήλικης κόρης του (γεν. στις 17.10.2004) ασελγείς πράξεις περισσότερες της μιας φοράς και συγκεκριμένα είτε της αφαιρούσε τα ρούχα και εσώρουχα είτε την εύρισκε γυμνή στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο και εν συνεχεία την θώπευε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα.
Σε άλλη δε περίπτωση, σε μη εξακριβωθείσα ημερομηνία, αλλά τουλάχιστον μέχρι το Μάιο του έτους 2017, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να έλθει σε παρά φύσιν συνουσία με την ανήλικη μετά από μπάνιο, χωρίς να επιτύχει τον σκοπό του λόγω της αντίδρασης της παθούσας, που αρνήθηκε να υποστεί την ολοκλήρωση της ασελγούς πράξης από μέρους του και αποχώρησε.
Άλλωστε, όπως προέκυψε, σε μη προσδιορισθείσα ημερομηνία, αλλά εντός του χρονικού διαστήματος από 1.1.2018 έως τις 26.5.2018, στις ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης συμμετείχε και η μητέρα της.
Με προτροπή και καθοδήγηση του πατέρα, η ανήλικη κόρη τους, αφαίρεσε τα ρούχα της και η μητέρα της, την θώπευσε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα, για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του συζύγου της.
Περαιτέρω, όπως προέκυψε, ο πρώτος κατηγορούμενος σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, σε κάθε περίπτωση όμως κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2017 μέχρι 26-5-2018, επιχείρησε ασελγή πράξη και σε βάρος του ανήλικου υιού του.
Ο πατέρας, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, με άγνωστο αριθμό επαναλήψεων και εις βάρος του ενήλικου υιού του, ο οποίος έπασχε από ψυχωτική συνδρομή και ήπια προς μέτρια νοητική υστέρηση και ήταν για το λόγο αυτό ανίκανος να αντισταθεί.
Οι κατηγορούμενοι, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, κρίθηκαν μεταξύ άλλων ένοχοι για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα και δεκατέσσερα έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά μόνας και κατά συναυτουργία, για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση, για ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μόνας και κατά συναυτουργία και για απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση σε αποπλάνηση παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα και δεκατέσσερα έτη.
Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στην μητέρα και απέρριψε το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων στον πατέρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Τροχαίο στο 44,5ο χλμ προς Κόρινθο – Τραυματίστηκε οδηγός βαν, επί τόπου Τροχαία και Πυροσβεστική
Ένα χρόνο πριν η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Η ανακοίνωση της οικογένειας Ντε Γκρες
Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 92 ετών
Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και ισχυρούς βοριάδες
Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή
Σκληρή δήλωση Αλειφτήρα κατά Ανεστίδη, ενόψει της συνάντησης των αγροτών με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου
Όλες οι αργίες για το 2026
Η 24χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στη Μάρκου Μπότσαρη και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Από το βράδυ ξεκινά η μεταβολή του καιρού
Δύο χρόνια διοίκησης Αγγελούδη χωρίς μεταρρυθμίσεις, με αυξήσεις τελών και χαμηλές επιδόσεις ανακύκλωσης, για την παράταξη «Θεσσαλονίκη για Όλους»
Αναφέρθηκε στο πολιτικό κίνημα που οργανώνεται, τις τύψεις και τις μετακινήσεις της
Εν τέλει συνελήφθη και ο ίδιος και ο συνοδηγός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.