- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Έμφραγμα» στον Κηφισό - Ουρές χιλιομέτρων λόγω τροχαίου
Δεν κινείται τίποτα στην άνοδο από το ύψος της Πέτρου Ράλλη
Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην άνοδο του Κηφισού λόγω τροχαίου που έχει προκαλέσει μποτιλιάρισμα.
Να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή καλούνται όσοι οδηγοί οχημάτων έχουν επιλέξει την άνοδο του Κηφισού για τη μετακίνησή τους. Στο ρεύμα ανόδου, λόγω τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν από την έξοδο της γέφυρας Καλυφτάκη, έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και υπάρχει ένας τραυματίας.
Το μποτιλιάρισμα φθάνει μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Σε αρκετά τμήματα του δρόμου η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, όπως φαίνεται και στον χάρτη. Μεγάλα προβλήματα και στην κάθοδο του Κηφισού, από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας έως το ύψος του Ρέντη.
Δύσκολη η κατάσταση για τους οδηγούς και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Μεσογείων, Κηφισίας, Κατεχάκη και Συγγρού παρουσιάζουν αυξημένη ροή οχημάτων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.