Ελλαδα

Τατσόπουλος: Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης

Είχε υποβληθεί σε κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης ο Πέτρος Τατσόπουλος. Είχε υποβληθεί σε κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου ο συγγραφέας και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Πέτρος Τατσόπουλος, που νοσηλευόταν μετά την κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκατάσταση οξέος διαχωρισμού ανιούσης αορτής.

H νοσηλεία του θα συνεχιστεί σε τρίκλινο θάλαμο, στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιοχειρουργική κλινική.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι: Ο ασθενής εξήλθε από την Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, σήμερα και ώρα 12.15 και νοσηλεύεται σε θάλαμο νοσηλείας, συνεχίζει να παρακολουθείται επισταμένως και βαίνει βελτιούμενος. Νεότερη ανακοίνωση θα εκδοθεί σε κάθε μεταβολή της κατάστασης», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση από το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση. Από προχθες, βρίσκεται εκτός μηχανικού αερισμού, υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου και όλα τα λοιπά συστήματα λειτουργούν καλώς.

Υπενθυμίζεται ότι αποσωληνώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (02/10), λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την εγχείρηση για το ανεύρυσμα αορτής στην οποία υπεβλήθη.