Ελλαδα

Κορρές: Μου επιτέθηκαν «οι ληστές με το makeup» (video)

«Κοιταζόμαστε σαν ηλίθιοι για τουλάχιστον 5 λεπτά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνεργάτης του Κορρέ θύμα των «κλεφτών με το σακάκι» | 20/09/2019 | ΕΡΤ

Ο Γιώργος Κορρές περιγράφει πώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του έπεσαν θύματα των «κλεφτών με το makeup» στο κέντρο της Αθήνας.

Ως μια «δυσάρεστη εμπειρία» περιγράφει ο Γιώργος Κορρές, ιδρυτής και πρόεδρος της ομώνυμης εταιρείας καλλυντικών, σε ανάρτησή του στο Facebook, την επίθεση που δέχθηκε μαζί με δύο συνεργάτες του από την Ασία το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, στις 8 το βράδυ της Πέμπτης περπατούσαν στην πλατεία Συντάγματος πηγαίνοντας σε μια επόμενη συνάντηση, οι δύο συνεργάτες του κ. Κορρέ διαπίστωσαν ότι κάποιος τους λέρωσε τα σακάκια με υγρό μέικ απ. Αφησαν τις τσάντες τους κάτω για να καθαρίσουν με υγρά μαντηλάκια τα ρούχα τους και τότε εμφανίστηκαν άγνωστοι και τους άρπαξαν την τσάντα του ενός.

«Κοιταζόμαστε σαν ηλίθιοι, απολύτως παραδομένοι στην αφέλειά μας και στην αδυναμία μας να καταλάβουμε ότι υπήρξαμε "στόχοι" για τουλάχιστον 5 λεπτά», γράφει ο ίδιος.

Ολόκληρη η ανάρτηηση του κ. Κορρέ στο Facebook στην οποία περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την άκρως δυσάρεστη εμπειρία που είχε, εξηγώντας ότι το κάνει για να μοιραστεί, να γίνει γνωστό, για να μπορέσει ο κόσμος να προφυλαχθεί:

katagrafh.jpg

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού τον περασμένο Αύγουστο και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης και αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Αβδελάς, είχε πέσει θύμα κλοπής από απατεώνες που του είπαν ότι έχει λερωθεί το σακάκι του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ