Ελλαδα

Εξάρχεια: Νέα αστυνομική επιχείρηση- Η πρώτη στην πλατεία (video)

Απομακρύνθηκε το κοντέινερ των αντιεξουσιαστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απομάκρυνση κοντέινερ από την πλ. Εξαρχείων

Νέα αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια νωρίς το πρωί για απομάκρυνση του κοντέινερ από την πλατεία.

Νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε νέα αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην πλατεία.

Πρόκειται για την πρώτη αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων από όπου απομακρύνθηκε το κοντέινερ που έχαν τοποθετήσει αναρχική συλλογικότητα και αντιεξουσιαστές.

Το κοντέινερ είχε τοποθετηθεί στην πλατεία τον Απρίλιο του 2017 και λειτουργούσε ως «ΚΕΠ» των αντιεξουσιαστών και απομακρύνθηκε με τη βοήθεια γερανού του δήμου Αθηναίων συνοδεία πολλών αστυνομικών. Εκτός της απομάκρυνσης του «ΚΕΠ», συνεργεία των διευθύνσεων καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού του δήμου Αθηναίων προχώρησαν σε παρεμβάσεις σε ολόκληρο τον χώρο της πλατείας προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Προς το παρόν, όλα διεξάγονται ομαλά, χωρίς να υπάρχει ένταση μεταξύ αστυνομικών κι αντιεξουσιαστών.

Μπακογιάννης: Συνεχίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη

«Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Αθηναίων, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών. Συνεχίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ