Ελλαδα

Ληστεία με κλασική Mustang: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου

Η ανακατασκευή της κόστισε περίπου 45.000 ευρώ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ληστές εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα ηλεκτρονικών στην Πέτρου Ράλλη. Τι λέει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Με μία κλασική Mustang του 1967 εισέβαλαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα  άγνωστοι δράστες σε κατάστημα ηλεκτρονικών στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Κηφισού, στην περιοχή του Ρέντη προκειμένου να αφαιρέσουν διάφορα εμπορεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυτελές αυτοκίνητο είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ στην περιοχή της Νίκαιας. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιδιοκτήτης της Mustang Βασίλης Χατζηευθυμίου υποστήριξε ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν το όχημά του ώστε να καταφέρουν να μπουκάρουν στο κατάστημα.

Ληστεία με Mustang στην Πέτρου Ράλλη © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Σημειώνεται ότι οι αρχές υπολογίζουν ότι τη ληστεία διέπραξαν περίπου έξι άτομα τα οποία χρησιμοποίησαν και δεύτερο όχημα προκειμένου να φορτώσουν τα κλοπιμαία και να διαφύγουν. Οι δράστες μάλιστα, προφανώς δεν γνώριζαν την αξία της Mustang  που χρησιμοποίησαν προκειμένου να ρίξουν τα ρολά του καταστήματος.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο eleftherostypos.gr, η ανακατασκευή του αυτοκινήτου, του κόστισε περίπου 45.000 ευρώ. Ο ίδιος υπολογίζει ότι το αυτοκίνητο έχει υποστεί πολλές ζημιές που ξεπερνούν τις 5000 ευρώ. «Έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Από την εισβολή που έκαναν στο κατάστημα στράβωσε μπροστά το καπό, έσπασαν οι προφυλακτήρες ενώ κατά την εισβολή έπεσαν και τα ρολά του καταστήματος και έσπασαν και τα δύο παρμπριζ και μπροστά και πίσω και έχει μπει μέσα και όλος ο ουρανός του αυτοκινήτου», είπε.

Ληστεία με Mustang στην Πέτρου Ράλλη © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Σε ερώτηση το γιατί διάλεξαν το δικό του αμάξι, ένα όχημα το οποίο τραβάει τα βλέμματα ο κ. Χατζηευθυμίου ανέφερε πως «προτιμούν αυτοκίνητα τα οποία είναι παλιά γιατί έχουν δυνατό σασί. Δεν ξέρουν από αξίες απλά θέλουν κάτι γερό για να μπορεί να σπάσει μια είσοδο για παράδειγμα».