Ελλαδα

Ο καιρός σήμερα και αύριο

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57565-115283.jpeg

Βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για την Πρωτοχρονιά η ΕΜΥ. Επίσης, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πελοποννήσου, ενώ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά.

Αττική

Νεφώσεις με τοπικές βροχές σήμερα στην Αττική, αλλά και πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια του νομού η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές σήμερα και στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα κυμαίνεται μεταξύ 6 και 9 βαθμών.

Την Πέμπτη

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αύριο στην ανατολική νησιωτική χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους έντονες, κυρίως στα Δωδεκάνησα. Σταδιακά και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ