Ελλαδα

Λούνα παρκ: Επιδεινώνεται η υγεία του πατέρα της 13χρονης

Διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nosokomeio
Νοσοκομείο © INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επιδεινώνεται η υγεία του πατέρα της 13χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ. Διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του πατέρα της αδικοχαμένης 13χρονης που βρήκε φριχτό θάνατο όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του Λούνα Παρκ στο παζάρι του Αλμυρού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του taxydromos.gr, ο πατέρας της 13χρονης, που μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του κοριτσιού επήλθε λόγω βαρύτατων κρανιογκεφαλικών κακώσεων που προέκυψαν από τον εκσφενδονισμό του σε σημείο όπου υπάρχει παρακείμενο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι ο χειριστής του παιχνιδιού δεν έχει προσέλθει ακόμα για κατάθεση στις αρχές. Σύμφωνα πάντως με τον συνήγορο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ ο χειριστής πρόκειται να εμφανιστεί αυτοβούλως στις αρχές μέσα στις επόμενες ώρες.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ