Ελλαδα

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Τι έδειξε η νεκροψία της 13χρονης

Το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής του άτυχου κοριτσιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lounapark4.jpg

Το τελευταίο αντίο στην 13χρονη κοπέλα, που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, θα πουν την Τρίτη οι γονείς της, οι συγγενείς και οι φίλοι της.

Το τελευταίο αντίο στην 13χρονη κοπέλα, που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, θα πουν την Τρίτη οι γονείς της, οι συγγενείς και οι φίλοι της.

Η νεκροψία-νεκροτομή, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το STAR, έδειξε ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας επήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα, αφού εκσφενδονίστηκε από μεγάλο ύψος, ενώ βρισκόταν σε παιχνίδι του λούνα παρκ.

Συγκινεί η αδερφή της 13χρονης

Η άτυχη 13χρονη ήταν η μικρότερη αδερφή της οικογένειας, που έχει ακόμη δύο παιδιά, έναν 18χρονο και μια 16χρονη, η οποία αποχαιρετώντας τη μικρή της αδερφή μέσω facebook, γράφει στο προφίλ της «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ της με μια πένθιμη κορδέλα.

Αντίστοιχα πένθιμη κορδέλα έχουν αναρτήσει και αρκετοί φίλοι και συγγενείς της οι οποίοι επίσης την αποχαιρετούν με μηνύματά τους. 

Ο πατέρας της 14χρονης, που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, υπέστη έμφραγμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείου Βόλου. Η κατάστασή του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν τον 32χρονο χειριστή του παιχνιδιού. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ