Υπόθεση Μποτρίνι: Τι δείχνει το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου
Για τον 19χρονο που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα του γνωστού σεφ
Ο νεαρός σπουδαστής που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έχει εξεταστεί και από δεύτερο ιατροδικαστή.
Ο νεαρός σπουδαστής που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έχει εξεταστεί και από δεύτερο ιατροδικαστή, μετέδωσε το Star.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, πρόκειται για τεχνικό σύμβουλο που όρισαν οι δικηγόροι του 19χρονου, ο οποίος τον εξέτασε 1 και 7 Αυγούστου.
Η εικόνα που δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είναι πιο ξεκάθαρη από την πρώτη ιατροδικαστική η οποία είχε παραγγελθεί από την Αστυνομία Κέρκυρας.
Αναφέρει εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες βλάβες και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του σπουδαστή ότι προήλθαν από καυτό λάδι και μαγειρική σπάτουλα. Αποκλείει το ενδεχόμενο διαπληκτισμού, όπως επίσης και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού, ενώ συνοδεύεται από 22 φωτογραφίες.
Αυτή η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κέρκυρας. Η πρώτη ιατροδικαστική βεβαίωνε 12 βλάβες. Μόνο μια βλάβη προέρχεται από ζέον υγρό. Οι υπόλοιπες δεν προσδιορίζεται από ποιον ή από τι προήλθαν. Επιπλέον θα κληθεί ως μάρτυρας ένας άνδρας, ο οποίος έχει στοιχεία, όπως ισχυρίζεται, για τις καταγγελίες του 19χρονου.
ΠΗΓΗ: Star.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.