Ελλαδα

Τραγωδία στο Αίγιο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Γιαγιά κι εγγόνι σκοτώθηκαν ακαριαία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aigio-_trohaio.jpg
Κάμερα ασφαλείας κατέγραφε το ασημί αυτοκίνητο

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τη γιαγιά και το εγγονάκι της στο Αίγιο που σκοτώθηκαν όταν τους παρέσυρε αυτοκίνητο στο Αίγιο την Κυριακή.

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μικρού εγγονού της που έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο στις Καμάρες Αιγίου το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών που έφερε στη δημοσιότητα εχθές το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πόρισμα, το παιδί έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Τα συγκεκριμένα χτυπήματα δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε πάνω τους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του εμπειρογνώμονα που όρισε η τροχαία, η υπερβολική ταχύτητα ήταν η αιτία για το φρικτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε γιαγιά και εγγονό. Ο 28χρονος φαίνεται ότι έτρεχε με πάνω από 100 χιλιόμετρα σε κατοικημένη περιοχή όπου η μέγιστη ταχύτητα είναι τα 50!

Εν τω μεταξύ, συγγενής των θυμάτων ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού που έχει δηλώσει ότι θα επιθυμούσε η πλευρά του δόκιμου του Πολεμικού Ναυτικού. «Όχι με τίποτα. Δύο μέτρα πεζοδρόμιο έχω αφήσει εγώ έξω από το σπίτι μου. Εγώ από το δικό μου το κτήμα. Και ανέβηκε πάνω. Σε μια στροφή στα 100 μέτρα να κάνει προσπέραση σε τρία προπορευόμενα αυτοκίνητα; Όχι. Και 50 εκατομμύρια να δώσει. ΟΧΙ».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ