- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αριστούχος Πανελληνίων: Έπαθα σοκ όταν μου τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης
«Εγώ ήμουν σοκαρισμένος, δεν μπορούσα να πω πολλά»
«Έπαθα σοκ όταν μου τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης. Ήμουν σοκαρισμένος, δεν μπορούσα να πω πολλά» δήλωσε ο αριστούχος που πέρασε πρώτος στην Ιατρική Αθηνών.
Για το συγχαρητήριο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε ο αριστούχος Γιάννης Ιατρού που πέρασε πρώτος στην Ιατρική Αθηνών, συγκεντρώνοντας 19.753 μόρια.
«Τη στιγμή που ερχόμουν εδώ, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. "Κυριάκος Μητσοτάκης" μου λέει. Έπαθα σοκ. "Αλήθεια;" του είπα» αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο νεαρός επιτυχών.
Όπως είπε, ο πρωθυπουργός του έδωσε συγχαρητήρια για την επίδοσή του. «Εγώ ήμουν σοκαρισμένος, δεν μπορούσα να πω πολλά».
Τέλος, ο Ιωάννης Ιατρού παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε τη συγκεκριμένη πρωτιά, καθώς όπως είπε υπήρχαν στο σχολείο του και άλλοι συμμαθητές του που είχαν προσπαθήσει όσο ο ίδιος ή ακόμα περισσότερο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.