Ελλαδα

Ασπρόπυργος: Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα που πήγαινε στη φωτιά

Δεν κινδυνεύουν κατοικίες γύρω από την Περιφερειακή Αιγάλεω και τη λεωφόρο ΝΑΤΟ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στο Ποικίλο Όρος στον Ασπρόπυργο
Φωτιά στο Ποικίλο Όρος στον Ασπρόπυργο © witter.com/DinosMa

Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα που κατευθυνόταν προς τη φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο. Δεν κινδυνεύουν κατοικίες από την πυρκαγιά.

Πυροσβεστικό όχημα, το οποίο έσπευδε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Ποικίλο Όρος στον Ασπρόπυργο, ανετράπη στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο πυροσβέστες και να μεταφερθούν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Το όχημα ανετράπη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, στην είσοδο της Αττικής Οδού από Ασπρόπυργο για Άνω Λιόσια και Σκαραμαγκά.

Την ίδια ώρα, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία τονίζουν πως δεν ελλοχεύει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιφερειακή Αιγάλεω, κοντά στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα.

Παράλληλα, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ η κυκλοφορία εκτρέπεται στη διασταύρωση με τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των διυλιστηρίων.

Πυρκαγιά στο Ποικίλο Όρος -Ασπρόπυργος
Πυρκαγιά © INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πυρκαγιά στο Ποικίλο Όρος -Ασπρόπυργος
Πυρκαγιά © INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πυρκαγιά στο Ποικίλο Όρος -Ασπρόπυργος
Πυρκαγιά © INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ