Ελλαδα

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του πιλότου Νίκου Καρυστινού

Είπαν το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
poros1.jpg
Νίκος Καρυστινός © https://www.facebook.com/angie.karystinou

Σήμερα Πέμπτη γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας στον Πόρο, καθώς ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου κηδεύτηκε στη Μάνδρα.

Σήμερα Πέμπτη γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας στον Πόρο, καθώς ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου, το οποίο κατέπεσε στην θάλασσα, κηδεύτηκε στη Μάνδρα.

poros6.jpg
Κηδερία Νίκου Καρυστινού © seleo.gr

Στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία είπαν το τελευταίο αντίο  συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Νίκου Καρυστινού από την Πολεμική Αεροπορία και το ΕΚΑΒ.

poros5.jpg
Κηδερία Νίκου Καρυστινού © seleo.gr

Απαρηγόρητα τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ η μητέρα του καθ' όλη τη διάρκεια της κηδείας ήταν υποβασταζόμενη από συγγενείς της. 

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του άτυχου πιλότου που σκοτώθηκε στον Πόρο

Συγκλονίζει η χήρα του πιλότου: «Υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….»

Η μοναχοκόρη του Νίκου Καρυστινού, ήταν το πρώτο συγγενικό του πρόσωπο που άνοιξε την καρδιά της στο Facebook, για να ακολουθήσει τόσο η πρώην σύζυγός του, όσο και ο γιος του. Λίγο αργότερα, με μήνυμά της τον αποχαιρέτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook και η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία ήταν παντρεμένος μέχρι και την ημέρα που βρήκε τραγικό θάνατο στο ελικόπτερο.

Η γυναίκα είναι συντετριμμένη και αναφέρει στο μήνυμά της. «Ο Άγγελος μου,ο φίλος μου, ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….».

poros4.jpg

H σύζυγός του είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook τέσσερις μόλις μέρες πριν την τραγωδία, στις 16 Αυγούστου. Στη φωτογραφία φαίνεται με τον άνθρωπό της σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, περνώντας ευχάριστα ένα καλοκαιρινό βράδυ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ