- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος γνωστοποίησε με μια ανάρτησή του στο Facebook πως κάνει εξομολογήσεις μέσω messenger.
Εξομολογήσεις μέσω messenger γνωστοποίησε με μια ανάρτησή του στο Facebook πως κάνει ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος.
Η ανάρτησή του προκάλεσε πλήθος σχολίων. Πέρα από τα περιπαικτικά, ένας από τους ακολούθους του τον ερωτά: «Πάτερ τι λέτε ότι εξομολογείτε στο messenger; Και την ευχή που πρέπει να βάλετε στο κεφάλι του ανθρώπου πως το κάνετε; Πάρα πολλοί ιερείς, και πιο πολύ οι μοναχοί, είναι κατά του ίντερνετ. Εσείς κάνετε εξομολόγηση;»
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δήλωσε πρωτοπόρος σε όλα, τονίζοντας: «Η εξομολόγηση γίνεται και προφορικά, με κάμερα, και γραπτώς. Στέλνω ένα μήνυμα και ρωτάω: ‘Αυτή είναι η αμαρτία σου; Την έχεις κάνει;’ Και μου λέει ναι ή όχι.
Τα μυστήρια δεν τα κάνει ο χώρος, τα κάνει ο τρόπος. Γιατί να πάω στην εκκλησία, να κάνω ένα μυστήριο και να παίρνω χρήματα από τους πιστούς και να μην το κάνω από το messenger αφιλοκερδώς;».
Μάλιστα πρόσθεσε: «Έχω κάνει εξομολογήσεις και σε καφετέρια και σε εστιατόριο και σε υπαίθριους χώρους».
Μετά τη συνέντευξή του όπως ο ίδιος έγραψε πάλι στο Facebook δέχεται πλήθος μηνυμάτων για να κάνει κι άλλες εξομολογήσεις μέσω των social media.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.