Ελλαδα

«Τέρας του Κάβου»: Ελεύθερος στα 9 χρόνια ο κατά συρροή βιαστής

Οργή στη Βρετανία για την αποφυλάκιση παρά την κάθειρξη των 52 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέρκυρα
Κέρκυρα / © Pixabay

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης καταδικάζουν την αποφυλάκιση του κατά συρροή βιαστή της Κέρκυρας στα 9 από τα 52 χρόνια της κάθειρξής του.

Ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα αφέθηκε ο κατά συρροή βιαστής με το παρατσούκλι «το Τέρας του Κάβου», το οποίο του αποδόθηκε επειδή βίαζε κορίτσια από τη Βρετανία στην Κέρκυρα.

Η αποφυλάκιση του 52χρονου κατά συρροή βιαστή τουριστριών έχει προκαλέσει οργή στη Βρετάνια. 

Ο κατά συρροή βιαστής εντοπίστηκε σε ένα μπαρ, παρά το γεγονός ότι το 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών- που θεωρείται η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υποθέσεις βιασμού. Εξέτισε εννέα χρόνια από την ποινή του.

«Ένας κατά συρροή βιαστής με το παρατσούκλι "το Τέρας του Κάβου", που του αποδόθηκε αφού βίαζε κορίτσια από τη Βρετανία στην Κέρκυρα, αφέθηκε ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα», γράφει η βρετανική Sun και συνεχίζει: «Το "Τέρας της Κέρκυρας" εντοπίστηκε σε ένα μπαρ, παρά το γεγονός ότι το 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών- που θεωρείται η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υποθέσεις βιασμού. Αλλά, αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματα του, ο ίδιος αφέθηκε σιωπηρά ελεύθερος, έχοντας κάνει 9 χρόνια φυλακή». 

Σύμφωνα με δηλώσεις του αποφυλακισθέντος δράστη στη Sunday Express, νιώθει μετανιωμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά «Έχω γνωρίσει μια κοπέλα και σκέφτομαι μόνο αυτήν τώρα. Δεν μου επιτρέπεται να φύγω από την Κέρκυρα, αλλά με άφησαν να την επισκεφτώ στους Παξούς.  Ζητώ συγνώμη για ό, τι έκανα. Για να μην ξανασυμβεί, θα έκανα τα πάντα. Το μυαλό μου είναι καθαρό καθώς σταμάτησα να παίρνω σκληρά ναρκωτικά».

Ο βιαστής της Κέρκυρας είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες. Τις παρέσερνε με την απειλή μαχαιριού σε δάσος και εκεί τις βίαζε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ