Φυλακές Κασσάνδρας: Απέδρασαν 2 κρατούμενοι
Ο ένας εκ των δύο εξέτιε ποινή κάθειρξης και για ανθρωποκτονία
Θεσσαλονίκη: Δύο αλλοδαποί που εξέτιαν ποινές στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας, αναζητούνται από την αστυνομία.
Δύο άτομα τα οποία εξέτιαν ποινές φυλάκισης στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής, αναζητούνται από την αστυνομία.
Πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό ο οποίος κρατείτο στις φυλακές με το καθεστώς του «λογοτιμήτη». Πρόκειται για ένα ειδικό καθεστώς κρατουμένων, που διαμένουν σε μη φυλασσόμενα οικήματα στην περιοχή των φυλακών και δίνουν απλά το παρών σε προσκλητήριο κρατουμένων που γίνεται κάθε απόγευμα.
Κατά το προσκλητήριο της Παρασκευής διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος απουσίαζε από το οίκημα του, με τις αρχές να συμπεραίνουν ότι έχει αποδράσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία.
Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται και ένας 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας και δεν επέστρεψε στις 15 Αυγούστου μετά από άδεια που είχε λάβει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Άνοιξη είναι δειλά - δειλά εδώ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.